Sóterápiás termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

+36 30/ 466 2757

Űrlapunk segítségével elküldheti üzenetét, érdeklődését!

Értesüljön első kézből legfrissebb akcióinkról, sóterápiával kapcsolatos híreinkről!

 

Megújult a Himalaya HOME Design Budapest Lámpa Webshop

 

Folyamatosan frissülő fotótárunkat kövesse a Facebook-on:

www.facebook.com/himalaya.home.design

 

Himalaya HOME Design termékeink azért születtek, hogy megmutassuk a Himalaya só egyediségét, gyönyörűségét, azon Vásárlóink számára is, akik nem csupán gyógyulni szeretnének, hanem az egészségüket természetes módon kívánják megőrizni. Mindemellett környezetüket szeretnék szebbé varázsolni, megfűszerezve azt egy kis egyediséggel, különlegességgel.

 

A Himalaya HOME Design Budapest szlogenje, nem véletlenül:

Egészség & Design.

 

Egyedi sólámpáink, sóbútoraink gondoskodnak otthona kellemes hangulatáról és a miliő szépségéről, úgy, hogy közben igazodnak az Ön ízléséhez, lakása stílusához és színeihez.

 

A Himalaya HOME Design lámpákban található himalaya sótéglák ásványi anyagokkal és jótékony mikroorganizmusokkal telített levegőt biztosítanak a helyiségben, mely az egészségre előnyös negatív töltéssel bír, illetve a speciális háttérvilágításnak köszönhetően - a hő hatására - nagyszerűen kifejti légtisztító hatását is.Szakmai tudásunkkal, tapasztalatainkkal valamint, tanácsadói és tervezői csapatunkkal olyan sóterápiás és relaxációs helyiséget építünk Önnek, ahol az élettani hatás és a különleges látvány a maximális élvezetet nyújtják.

 

 

Az alapanyagok és gyártási technológia összhangban vannak a természettel, emellett összhangba kerülnek az Ön otthonával/környezetével és egyedi elképzeléseivel is.

 

Kiváló szakmai csapatunk azzal a céllal alakult és dolgozik folyamatosan, hogy igényes Megrendelőink az általuk megálmodott és egyedi igényeikre szabott sószobákban/ relaxációs helyiségekben tudják kipihenni napi fáradalmaikat és őrizzék meg saját és családjuk egészségét.

 

 

Az egyedi gyártású sószobák/ sófalak/ sóbútorok/ só design lámpák kiváló minőségű alapanyagokból és magas fokú hozzáértéssel készülnek.

 

 

HIMALAYA HOME DESIGN termékek

 

Ha igazán pazar esztétikai élménnyel szeretné emelni lakása, irodája színvonalát, különleges himalaya só dekorációs elemekkel, egyedi design lehetőségekkel szolgálunk Megrendelőink számára.

Ez az új design trend ma már jelen van a legmodernebb belsőépítészeti megoldások között, mely biztosan kiérdemelni az elismerő pillantásokat.

A himalaya só design elemek ötvözik az esztétikát, formát, funkcionalitást és kiemelik a só egyedi tulajdonságait. A design elemek tervezése során fontosnak tartjuk a látványt, a divatos formavilágot, úgy, hogy a himalaya só eredeti funkcionalitása megmaradjon.

Az igényesen és tudatosan tervezett, egyedi sólámpa, sóbútor nemcsak a só kedvező élettani hatásait, hanem hangulatot, szépséget is visz a hétköznapok világába, nagyszerű design lehetőségeket rejt magában.

 

         

    

A Himalaya HOME Design lámpák, sóbútorok egyedi kialakítású só dekorációs elemek, I. osztályú minőségű valódi fakeretben készülnek, teljes tisztaságú himalaya sótéglák és speciális háttérvilágítás beépítésével.

 

        

 

Elhelyezhető sószobában, sókabinban, de főleg saját otthona, gyerekszobája, irodája díszeként ajánljuk.

Szerelhető mennyezetre vagy falra, szekrényre, polcra is helyezhető.

 

Himalaya HOME Design termékeink:

 • asztali lámpa 
 • fali lámpa 
 • állólámpa
 • sóbútorok (sóasztal, sókomód, sópult)

 

Gyártási technológiánk lehetővé teszi, hogy Megrendelőink egyedi elképzeléseit meg tudjuk valósítani, szinte minden tekintetben.

A Himalaya HOME Design termékek bármilyen méretben, formában és színben rendelhetők.

 

 

A megvilágított himalaya sótéglák - sólámpák használatakor érvényesül:

 

 • a jótékony negatív ion kibocsátás,
 • nyugtató és stresszoldó színterápiás hatás, 
 • a kristály, mint ásvány energetikai kiegyenlítő szerepe,
 • légtisztító hatás.

 

Alap színválaszték:

 • natúr
 • fekete
 • fehér
 • szürke-ezüst
 • pasztell rózsaszín,
 • csokoládébarna.

Egyéb, egyedi szín esetén, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

 

Himalaya sólámpa, asztali lámpa, fali lámpa, állólámpa, sóbútor, sóasztal, sókép, sószoba, sófal, sóhomokozó, sópult