Sóterápiás termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

+36 30/ 466 2757

Űrlapunk segítségével elküldheti üzenetét, érdeklődését!

Értesüljön első kézből legfrissebb akcióinkról, sóterápiával kapcsolatos híreinkről!

Kedves Vásárlóink!

 

Sajnos sótermékeink (fürdősó, sószappan, étkezési só...) kiszállítását bizonytalan időre felfüggesztettük!

Köszönjük szíves megértésüket!

Válasszon egyedi só design lámpáink közül a HHD Webshop-ban!

 

Szállítási és fizetési információk

Szállítási módok:

  • Termékeinket személyesen is megvásárolhatja vagy a megrendelt termékeket személyesen is átveheti, telefonon vagy e-mail-ben előre egyeztetett időpontban. Címünk: 1135 Budapest, Lehel u. 61. (Cooper Center Irodaház). Időpontot a 06/30 466 2757 vagy a 06/30 9 732 754 telefonszámon, illetve az info@gyogyitoso.hu e-mail címen tud egyeztetni.
  • Házhozszállítás futárszolgálattal (GLS): A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. A GLS a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a GLS a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra, majd a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a GLS a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt az átvételi helyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a küldeményt a jogosult átveheti. A GLS a küldemény átvételének napján az átvételről elektronikus előrejelzést (sms-t vagy e-mail-t) küld a címzettnek. A 40 és 100 kg közötti csomagokat a Pannon XP Futárszolgálat kézbesíti házhoz.
  • (Az Önnek legközelebb Pick Pack Ponton is átveheti a megrendelt csomagot (a rendelés folyamán lehet kiválasztani a megfelelő Pick Pack Pontot egy listából.-jelenleg nem választható szállítási mód!)

  • A Himalaya HOME Design termékeket csak házhozszállítással lehet rendelni.

A Pick Pack Pontok 225 Relay-Inmedio hírlapüzletben, 87 városban találhatóak meg.

Ezekben az üzletekben van lehetőség a webáruházban megrendelt termékek átvételére, hétfőtől-vasárnapig átlagosan 08.00 – 20.00 óra között.

Az üzletekben van lehetőség készpénzes fizetésre és az üzletek 70 %-ában már bankkártyás fizetésre is.

A vásárlók a csomag Pick Pack Pontra történő érkezéséről e-mailes értesítést kapnak.

Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomagátvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak!

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Szállítási díjak:

Házhoz szállítás

A Himalaya HOME Design lámpák bruttó szállítási díja 5.200.-Ft, amely a rendelés előre utalással történő kifizetésére vonatkozik.

Amennyiben a csomag vételárát és a szállítási díjat készpénzben, a futárnak szeretné fizeti, úgy az utánvét összege: bruttó 500.- Ft a szállítási díjon felül.

 

Fizetési módok:

  • Személyes átvételkor, készpénzben (1135 Budapest, Lehel u. 61., Telefonon vagy e-mail-ben előre egyeztetett időpontban.)
  • Átutalás
  • Készpénzes fizetés a futárnak (utánvét)

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja ki.

Átutalás választása esetén a termékek postázását csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg (vagyis mikor beérkezett az utalás).

Átutalás esetén a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: UniCredit Bank 10918001-00000079-65040007. A közleményben a Megrendelő nevét kérjük feltüntetni!

Ha a vásárló a megrendelt áru vételárát 8 napon belül nem utalja át, úgy megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.